Reparation af landbrugsmaskiner Holstebro

Skovinddækning af traktor

Hos Agerfeld VVS, smede- og maskinforretning A/S varetager vi flere forskellige opgaver inden for landbrug, herunder:

• Reparation af landbrugsmaskiner og hydraulik på vores værksted eller hos kunden
• Salgs af landbrugsartikler såsom tilbehør og reservedele
• Have- og parkartikler fra Makita
• Skovinddækning af traktor

Derudover er vi servicecenter for fuldfodervogne fra Keenan, hvilket betyder, at vi reparerer for hele Midt- og Vestjylland. Samtidig sikrer vi også traktorer med skovinddækning, så maskinerne holder længere og kan modstå naturen.

Reparation af landbrugsmaskiner.

Vi har i mange år foretaget reparationer og vedligeholdelse af landbrugsmaskiner og har dermed stort kendskab til moderne landbrug og de forskellige maskintyper på markedet. Yderligere fremtidssikrer vi også traktorer med skovinddækning, så din traktor er beskyttet mod skovbund, grene osv.

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som sætter en ære i at levere et kvalitetsresultat udført med stor grundighed. Vores kunders tilfredshed er altafgørende, og det gælder uanset opgavens størrelse. Med skovinddækning fra Agerfeld VVS, Smede- og Maskinforretning A/S holder dine maskiner lidt længere.

Et uforpligtende tilbud inden for landbrugsmaskiner

Hos Agerfeld VVS, smede- og maskinforretning bistår vi naturligvis gerne med rådgivning fra A til Z, så du får den mest optimale løsning.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på reparation af maskiner eller skovinddækning. Kontakt os på telefon 97 43 82 00 allerede i dag