Grøn energi Holstebro

Hos Agerfeld Vvs, Smede- og Maskinforretning A/S sælger vi og udfører installation af varmepumper.

Skal/vil du bygge nyt, renovere og skifte din nuværende varmekilde ud med grøn energi, rådgiver vi gerne om valg af varmeanlæg tilpasset dit behov og guider dig i forhold til en fordelagtig og energivenlig løsning.

Reducér dine varmeudgifter med grøn energi

Fordelene ved en varmepumpe er, at den omdanner energien i luften eller jorden til varme i din bolig, hvilket gør det til et miljøvenlig opvarmningsmetode, desuden kan det ofte reducere dine varmeudgifter.

Vi arbejder hovedsageligt med grøn energi i form af luft til vand varmepumper og jordvarme. Med en luft til vand varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Luft til vand varmepumper består således af en inde del og en ude del, der kan kobles på det eksisterende radiator- eller gulvvarmesystem og kan klare opvarmningen af hele huset.

Opvarm dit hus med grøn energi

En jordvarmepumpe bruger energi fra solen, der ligger i det øverste jordlag på din grund, til at opvarme dit hus med. En jordslange opsamler jordens varme og transporterer den via jordvarmepumpen ind i dit hus, hvor du kan bruge den til opvarmning og varmt vand. Installation af jordvarme kræver således, at man graver haven op for at placere jordvarmeslangerne. Derfor er grøn energi i form af jordvarme især oplagt til nybyggere eller boligejere, som vil omlægge haven eller har et alternativ areal til rådighed.

Vi arbejder hovedsageligt med CTC og Vølund varmepumper, desuden er vi installatør for nærvarmeværket med de produkter de sælger.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte os på telefon: 97 43 82 00 eller mail: info@agerfeld-smede.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.